Lájkolj minket

Ha van valami ötleted...

Tururu - De most komolyan.;)

Tipikus vicces, fail-es oldal, reméljük tetszik;)

Lájkold őket is ;)

Villámposzt

2011.04.12. 19:04 henájcunáj

Sajnos megéltük azt a pontot, hogy van ennek a blogolásnak negatív oldala is. Szerencsére eddig a pontig csupa pozitív visszajelzésünk volt.

Először is, kifejezetten neked szólok, "kedves" 'robivagyok', hogy ha nem tetszik valami, ne gyere ide fikázgatni. Azért, mert a te blogod nem megy úgy, nem a mi hibánk. Az Internet egy nyitott, mindenki számára hozzáférhető dolog. Rengeteg olyan dolog van, ami már több fórumon is megjelenhetett, de elhiheted, mi nem lopjuk innen a dolgokat. A posztokat mindenki úgy gyártja magának, ahogy akarja. Lehet, hogy sok olyan ember van, aki még sok mindennel nem találkozott, de lehet, hogy igen, és talán nosztalgiából újra nevet rajta egyet. Ettől még nem lopás.

Egy olyan blog, aminek a célja, hogy az emberek nevessenek, mégis mióta gáz? Mosolyt csalunk az emberek arcára, ami a lényeg az egészben. Nem sértünk meg másokat, nem rakunk ki privát emberekről képet pl. facebookról, vagy iwiwről, nem fikázunk senkit. Ettől más ez.

Az ilyen negatív kommentjeid és megnyilvánulásaid után, még hülye leszek megemlíteni a blogodat, de kicsit nézz magadba, mielőtt azzal töltöd a kedd délutánod, hogy minket ócsárolsz, ahelyett, hogy a sajátodba fektetnél annyi energiát, hogy talán sikeresebb legyen.

Annak a több ezer kurvajófej embernek pedig, akik eddig látogattak minket, tényleg csak ezer hála, miattatok csináljuk!! :)))

 

U.I.: Komolyan mondod, hogy kijavítod az angolomat, miszerint én hülye, a pussy-nak nem tudom, hogy több jelentése van? Az ominózus kommented szerint utánanézhetnék, hogy a pussy cicát is jelent..tényleg? És a pussy eating (könyvcím), mint cica evés szerinted nem FAIL? :D Rossz az, aki rosszra gondol...

 

Peace...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tururu.blog.hu/api/trackback/id/tr312820979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KaresZ 2011.04.12. 23:16:37

Sziasztok Türürü Szerkesztők!

Nem tudom az előzményeket, hogy ez a robi gyereket miket irkálhatott, de egy fix: sz*rjátok le magasról!

Henájcunáj hogy téged idézzelek: "Internet egy nyitott, mindenki számára hozzáférhető dolog."
Valóban az, tehát a hülyék számára is hozzáférhető. De ha most van egy ilyen ember aki szabadidejében ócsárol szemben a "több ezer kurvajófej ember"-rel, akkor tényleg ne vegyétek zokon. Van ilyen. Megvan a blog futása óta az első paraszt. Át kell élni és ez is csak egy kis tapasztalatot ad.

Ma reggel találkoztam először a Türürü bloggal, de egyből megtetszett. Hajrá! Így tovább! ;)

u.i.: annyi blog van már, hogy akarva, akaratlanul találkozik az ember ugyanazzal a poénnal akár 3 helyen is. És akkor mi van?! Ezt el kell fogadni és újra mosolyogni, "nosztalgiázni". Nincs ezzel semmi gond. (még hogy lopás... :D)

henájcunáj 2011.04.13. 06:55:06

@KaresZ: Kedves Karesz!
Tök jó volt a soraidra kelni, egészen máshogy indul a napom. :)

Innentől kezdve a rosszindulatúak leszarva, és folytatjuk a posztok gyártását az olyanok számára, mint Te! :)

És köszi!!
süti beállítások módosítása