Lájkolj minket

Ha van valami ötleted...

Tururu - De most komolyan.;)

Tipikus vicces, fail-es oldal, reméljük tetszik;)

Lájkold őket is ;)

HAJDIHÓ FASSZOPÓK és kedves Ólvasóink!

2011.07.20. 19:36 Jns

Kedves Ólvasóink!

Sajnáljuk, amiért kicsit offline volt a blog a napokban. Az a lényeg, hogy holnaptól megint lesznek postot és nevethettek velünk a képeken:)
Szeretünk titeket!
Sziasztok.:)

(Amúgy a sok f*sszopó miatt nem volt, ha érdekel titeket, hogy miért nem, akk olvassátok el a "HAJDIHÓ FASSZOPÓK"-cimmel kezdödö sorokat.:) Akik szeretnek minket, ne vegye magára az alábbi sorokat ;) )
 

HAJDIHÓ FASSZOPÓK!

A FZolee és robivagyok meg a sok kisf*szú buziknak köszönhetöen nem volt mostanában új poszt. A tipikus "innen van lopva" kommentek, meg a helyesíráti hibák közlése, ami legtöbbször a hosszú ö és ü-n van. Nekem Razer Lycosa amerikai gamer billentyüm van köcsög nem tescos mint valöszínüleg neked f*sszopó! És az a n00b gyerek, aki kommentelt az egyik olyan képhez ahol az Internet Explorer omlott össze,( A poszt címe : Firefox FTW ) hogy FAIL EZ NEM FIREFOX HANEM EXPLORER. Ennyire f*sz embert még nem láttam. az FTW az azt jeleni h FOR THE WIN, de ha ennyi eszed sincs te györkér akk ird be Google-ba, hogy mi az az FTW, és remélem találsz rá választ, bár nemtudom, hogy tudsz-e egyáltalán olvasni rendesen.A lopásra visszatérve ti g*cik, azért mert 1 kép több oldalon is megjelen, teljesen normális, hisz annyi blog van már, hogy szinte elkerülhetetlen hogy 1 kép ne jelenjen meg ugyanott. Amúgy is ki a f*szom kérdezett téged, hogy honnan van a kép? Olvasd el a poént, (ha mar tudsz olvasni) és ne kommentelj minden sz*rt.
A legutóbbi képeket, direkt szerkeztettem több új logo-t amin felvan tüntetve a kép forrása, ha meg nemtetszik akkor b*sszátok meg magatokat ti g*cik!
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tururu.blog.hu/api/trackback/id/tr593084288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása